Reprezentanta Hover

Societatea Comerciala VAS AUTO GLASS, infiintata in anul 1995, cu capital privat, a inceput in anul 2008 servisarea si intretinerea automobilelor marca Great Wall, model Hover si Steed, ca urmare a necesitatii continue de dezvoltare.
Misiunea firmei este de a deveni unul dintre primii dealeri de automobile precum si lider de vanzari si service, oferind cu profesionalism clientilor sai asistenta de calitate si posibilitatea unor comenzi si livrari foarte rapide a produselor.
Great Wall este cea mai mare companie producatoare de automobile cu capital privat din China, cu cel mai mare numar de masini exportate.
Autoturismul HOVER are un aspect atractiv creat de renumiti stilisti internationali, un design, cu o linie aerodinamica ce se armonizeaza cu elemente rectangulare, un aspect indraznet, puternic si elegant, activ si stabil pe sosea.
Momentan, firma noastra serviseaza modelul HOVER CUV.
De asemenea, din dorinta de a veni in intimpinarea clientilor nostrii pentru a evita stationarea indelungata a autovehiculelor datorita lipsei elementelor de caroserie, am initiat si chiar realizat contacte cu producatorii elementelor de caroserie din China. In urma acestor contacte am achizitionat déjà produse de la acestia, pe care le avem pe stoc. De asemenea, pregatim dezvoltarea achizitiei unui numar mai mare de repere, asa incat sa putem oferii atat colaboratorilor nostrii cat si clientilor finali o gama variata de repere.

 
This page today ...
total: 0
unique: 0

This page ever ...
total: 32887
unique: 13416

Site ...
total: 39548
unique: 14447

Welcome

Username:

Password:


Remember me

[ ]

Online

Guests: 1, Members: 0 ...

most ever online: 29
(Members: 0, Guests: 29) on 04 Feb : 16:53

Members: 2
Newest member: alex_man

Mobile Version

Vasautoglass.ro is available on your phone.

You can now visit us on your mobile phone!

Simply visit this site on your mobile phone or PDA at the usual address and browse our site easier and quicker.