Geamuri utilajeReprezentanta Hover

Geamuri utilaje

Comercializam toata gama de piese si geamuri

Reprezentanta Hover

Reparator autorizat Hover

Despre noi

Societatea comercială Vas Auto Glass Ploieşti S.R.L. a apărut pe piaţa autohtonă, în anul 1995, ca urmare a unor analize profunde privind nevoia de acoperire a unor servicii şi produse pentru care piaţa de desfacere era deficitară.

Activitatea societăţii s-a dezvoltat pe această linie a prestărilor de servicii aferente desfacerii acestor produse. Încă de la lansarea societăţii pe piaţă, impactul utilităţii ei asupra clienţilor a fost şi se află pe o curbă ascendentă ceea ce ne-a permis o dezvoltare permanentă şi constantă.

Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile, precum şi de a creşte satisfacţia clientului. Suntem convinşi că putem prospera şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor noştri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să returnăm un produs de cea mai bună calitate.
Revenind asupra ideii de dezvoltare trebuie să menţionăm o colaborare foarte bună cu societăţi externe (din cadrul ţărilor membre UE) care pot şi vor să colaboreze cu societatea noastră pentru dotarea la cele mai înalte standarde cu echipamente tehnologice, cât şi asigurarea de piese de schimb şi accesorii, obţinerii unui produs finit la standarde de calitate foarte bune care să satisfacă atât nevoile clientului final cât şi eventual societăţilor de asigurare (acolo unde este cazul), adică societăţilor care asigură despăgubirea incidentelor.
Baza pentru relaţiile noastre comerciale este constituită din reguli clare şi echitabile. Ca societate cu răspundere limitată, transpunem valorile existente specificului local. Cultura firmei este caracterizată prin lucru deschis între angajaţi, subliniat de umanitate şi existenţa unui înalt spirit de echipă. În acest spirit sunt incluşi nu numai angajaţii societăţii noastre ci şi toţi partenerii şi colaboratorii noştri din România.
Astăzi este o firmă apreciată de multa lume (făcând faţă cu succes concurenţei) deoarece răspunde cu profesionalism la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi.

Lucrările şi serviciile furnizate dovedesc experienţa şi profesionalismul graţie cărora organizaţia este îndreptăţiţă să creadă că va putea oferi cele mai bune servicii în domeniul întreţinerii şi reparării autovehiculelor.
În prezent dorim să se impunem prin calitatea execuţiei şi încadrarea în criteriile de exigenţă legislativă, monitorizată de Registrul Auto Român, pentru a câştiga segmentul de piaţă trasat de domeniul auto.
 
This page today ...
total: 1
unique: 1

This page ever ...
total: 32888
unique: 13417

Site ...
total: 39549
unique: 14448

Welcome

Username:

Password:


Remember me

[ ]

Online

Guests: 1, Members: 0 ...

most ever online: 29
(Members: 0, Guests: 29) on 04 Feb : 16:53

Members: 2
Newest member: alex_man

Mobile Version

Vasautoglass.ro is available on your phone.

You can now visit us on your mobile phone!

Simply visit this site on your mobile phone or PDA at the usual address and browse our site easier and quicker.